O nama

Poslovanje sa kompanijom Anbis Trade garantuje vam kvalitetnu uslugu u kupoprodaji kvalitetne PVC i ALU opreme za vaš dom, zasnovane na tehničkom znanju i kvalitetu proizvoda vodećih svetskih proizvođača.

Istorija kompanije

Anbis Trade osnovan je u septembru 2010. godine sa sedištem u Zemunu, i kao porodična firma sa iskustvom u proizvodnji stolarije pristupili smo poslovanju upoznati sa potrebama jedne radionice. Osnovna delatnost kompanije bila je distribucija Thyssen (danas Inoutic) profila, u saradnji sa kompanijom Deceuninck. Od samog starta strpljivim i poštenim radom gradili smo naš put ka uspehu i pridobijali poverenje klijenata, kako iz Beograda i okoline, tako i sa prostora cele Srbije. Postepenim rastom obima poslovanja i broja kupaca, rastao je i broj novih artikala koje smo imali u ponudi. Takođe, povećavao se i broj partnera sa kojima smo sarađivali u distribuciji njihovih proizvoda. Tako danas u ponudi imamo veliki broj raznovrsnih artikala najprodavanijih brendova kao sto su Alumil, Stublina, Roto, Geze, Fapim, Tehni, Ideco, Soudal, Stadur, Hoppe.

Planovi za budućnost

Avgusta meseca 2013. godine sklopili smo ugovor sa firmom Chukurovi iz Bugarske i postali generalni zastupnik za Srbiju u distribuciji PVC profila Hammer Plast. Takav ugovor je pokazao ozbiljnost naše kompanije u napredovanju i učvrstio i ojačao naše prisustvo na tržištu. Anbis Trade u istom ritmu nastavlja svoj rast i napredak, i domaćinskim i fer poslovanjem svojim klijentima stojimo na raspolaganju, spremni za svaki vid saradnje.

Comments are closed